WELKOM BIJ POETSMACHINES-LIMBURG.NL

Uw cleaning dealer voor al uw veegmachines, schrobmachines en worteldoek veegmachines.

Poetsmachines-Limburg.nl is onderdeel van GJ-HEFTRUCKSERVICE B.V 

De service monteurs van GJ-Heftruckservice B.V. hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van service en onderhoud, repareren, keuren en het verkopen van veegmachines en schrobmachines. Het bedrijf is gevestigd in Meijel (Limburg). Ons werkgebied omvat de regio Limburg en Brabant.

Kwaliteit en vertrouwen staan bij ons voorop. Een snelle en goede service is daarbij belangrijk, net zoals gedegen onderhoud aan machines en goed en betrouwbaar advies over de aankoop. Voor vakmanschap, kwaliteit en vertrouwen bent u bij ons aan het juiste adres.


Wij zijn Official Eureka Dealer. Eureka machines worden in Italië geproduceerd, een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van veegmachines en schrobmachines. 

 

Eureka ’s concurrerende voordelen:

Kosten efficiënt produceren: Eureka streeft naar de hoogste kwaliteitsstandaard. Om dit te bereiken investeert Eureka continu in fabricage technologie. Eureka is volledig voorzien van eigen metaalbewerkingsmachines waardoor alle metaalcomponenten in huis worden gefabriceerd.

Flexibiliteit: Eureka ‘s verticale geïntegreerde productie faciliteit is uitgerust met meervoudige productie en assembleer lijn. Hierdoor is het mogelijk een hoge mix van lage volumes te produceren terwijl de kosten hetzelfde blijven. Eureka kan zeer goed concurreren met lage volumes voor zijn relaties en hen helpen in snelle marktveranderingen.

Research & development: De zeer ervaren R&D medewerkers van Eureka en ‘state of the art’ R&D faciliteiten helpen Eureka in het ontwikkelen van innovatieve reinigingsmachines en/of het continu verbeteren van het bestaande programma.

Kwaliteit: Eureka ‘s reinigingsmachines zijn gebouwd volgens de internationale standaarden, inclusief de Europese Standaard en alle relevante standaarden voor zijn eigen machines. De reinigingsmachines worden extern en onafhankelijk getest en gecertificeerd volgens de bovenstaande standaards.

Robuuste en betrouwbare machines met een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

DEMONSTRATIES

Binnen ons bedrijf maken we veel gebruik van demonstraties bij klanten op locatie. Op deze manier kunt u zien hoe onze machines functioneren in uw werkomgeving. Voor zowel een veegmachine als een schrobmachine.

Neem contact op voor een vrijblijvende DEMO: